MOREWAP.COM
Free Music And Videos Search and Play
New mp4 Hindi Hot
Music Video
Parody Siti Badriah - Lagi Syantik

Note: its important before you download these files, these files are sourced from https://www.youtube.com/watch?v=E9zyQGvYIro, we are just a web search engine application, we never store files on our servers or hosting, this file uploader for review only by Kery Astina
Uploaded: 02 June 2018
Duration: 1Minutes 21Second
User By: Kery Astina
Views: 11,071,707
Description: Banyak banget yang request buat bikin parodi lagu lagu di tik-tok kaya DJ aisyah, Akimilaku, DLL dan yang paling baru salah satunya Siti Badriah! Yaudah, ini parodi dari gue :))) Original Song by: Siti Badriah - Lagi Syantik (Official Music Video NAGASWARA) #music Lyrics/Direct/Voiced by: Kery Astina Instrument MIx Master by: @Iqbal.Qudus Edit by: Kery dan @Den.suu Jokes Aceng Pilek by: Tessa Jokes Receh Btw, Semoga menghibur! Budayakan Share! Kalo gak lucu semoga next video lebih lucu ya! :))) Find me on social media : Instagram: https://www.instagram.com/keryastina Facebook: https://www.facebook.com/keryastina Twitter: https://www.twitter.com/keryastina Dukung gw untuk bikin parodi lagi dengan cara Subscribe atau kalian bisa klik disini: https://www.youtube.com/c/keryastina?sub_confirmation=1 For bussines, collabs etc: [email protected] Bandung, Indonesia
Source : Youtube.com
FAST DOWNLOAD
Free To Download Hd Videos...
Download as MP4 360p Stereo
Download as 3GP 240p Stereo
Download as 3GP 144p Stereo
FAST DOWNLOAD
Download And Play Here...
Related Search:
the throne 2015Balor July 25 Rawsemi blue lk21kim su ro the iron king ep 1 sub indogirl gifts 2016venom 2018 subtitle indonesiamy vampire school sister sub indo subscenetrainwreck 2015dabbang3ghost ship 2015gachiban maxJoget Koplo Lucah Bogelextraction 2015burning blue sub indbokeb barat virgin tenjunooniyat 2016norwegia *greendownload film horor indonesia gratischappie 2ertugrul subtitle indonesiaforsaken 2016 2star trek beyond full moviecosmic * 2015film semi cintavideo * japankingon pelicula completopolaroid 2017olyvia open bramamamu kata pertamakuaquamanlast shift 2015wwe smackdown live 04 04 17 2017 2film jadul paling hot dukun *dark sistersilariang stafa bandfilms icecilia panchocinderella 2015giving birth indonesiarapture palooza 2013the way back 2010world war z 2 subtitle indonesiader bunker 2015famous in love full movieanesthesia 2016live cargo 2016film kisah kasih di sekolah full moviecock bull 2016garden words 2013suzzanna bernafas dalam kubur